30 Nis 2017

İnternetten Para Kazanmanın En Kolay Yolu Nedir?

İnternetten para kazanmanın en kolay yolu, maalesef anket siteleri değildir. Birçok insan, anket sitelerine gereğinden fazla güveniyor ve para yatırıp anketler çözmeye başlıyorlar, ödemeyi alırken çoğunlukla sıkıntı yaşıyorlar ve aldıkları para da aldıkları riske göre çok az oluyor.

İnternetten kolay para kazanmak için kullanılabilecek en iyi yollardan biri, link kısaltarak para kazanmaktır. Link kısaltarak para kazanmak için bir internet siteniz veya Facebook sayfanız olmalıdır. Link kısaltarak para kazanmak, birçok site kullanırsanız ucu bucağı olmayan bir iştir, yani pek emek vermeden 10.000 TL kazanmanız bile mümkündür.


Link kısaltarak para kazanmanın mantığı şuna dayanmaktadır, siz insanlara bir link verirsiniz, linke tıklayan kişi 5 saniyelik bir reklam izler, ve sonra reklamı geç tuşuna basınca istediği linke gider. Bu esnada size yaklaşık 2 kuruş kazandırır. İnsanların bu linke tıklaması için onlara yararlı şeyler vermelisiniz tabii ki. Bu bir indirme bağlantısı olabilir, yani örneğin bir bilgisayar oyununun indirme linkini bu şekilde insanlara verirsiniz ve bu bağlantıya tıklayan herkes size yaklaşık 2 kuruş kazandırır. Bazı link kısaltma siteleri saydığım gibi 2 kuruş verirken bazıları çok daha az para veriyor. Bu yüzden doğru link kısaltma sitesini bulmak önemli. Benim insanlara tavsiye ettiğim site ise Link.TL. Birçok kişi bu sitenin sayımlarının doğru olmadığını söylüyor, yani 10 kişi tıklıyorsa 8 kişi yazdığını söylüyor ancak bu site diğer sitelerden ortalama 3 kat daha fazla para verdiği için bu yine de çok kârlı çıkmamızı sağlıyor.

Gelelim sitenin güvenilirliğine, bu siteden paramı çektim. Kanıtı da burda:
http://parayabakan.blogspot.com.tr/2015/07/link-tl.html

Benim sitemde Link.TL ile ilgili bu rehber var. Link.TL'nin nasıl kullanıldığını, çalışma mantığını ve aldığım ilk 2 ödeme kanıtını koydum. Bu kanıtları internetten aldığımı söyleyenler var, internette bu kanıtların bulunduğuna dair linki verirlerse sevinirim, çünkü kanıtı direk kendi PayPal hesabımdan aldım.

1 yorum:

  1. youtube vip slots 2021 - YouTube | VideoDl.CC
    youtube vip slots 2021 · #1 slot game to play with no deposit bonus. · #2 slot game to play with free youtube to mp3 no deposit bonus · #3 slot game to play with no deposit bonus · #4 slot

    YanıtlaSil