27 Tem 2015

Bu Siteyi Kullanmayın | CC.CC

CC.CC ÖDEME YAPMIYOR VE ZİYARETÇİ KAYBETTİRİYOR!

Arkadaşlar her nasıl sevdiğim ödeme yapan site görünce onu yüceltiyorsam, ödeme yapmayan haksız kazanç sağlayan site görünce onu yerin dibine batırmayı da çok iyi biliyorum.

Bildiğiniz üzere link kısaltma siteleri, iyi bir yayınlama yeriniz varsa ve iyi fikirler üretebiliyorsanız, çok iyi bir ek gelir olabiliyor. Link.TL yazımı okumanızı tavsiye ederim. Buna benzer bir site var, teoride benzer ama aslı hiç benzemiyor. Link.TL kurucusu Yusuf bey ile istediğim zaman temasa geçebilmeme rağmen CC.CC'de içeride kalan 12 dolarımı almak için uğraştığım 1 haftaya yazıklar olsun. Sözde benim alacağım 12 dolardan onların elde ettiği 18-19 dolara da yazıklar olsun. 

Lanet okuma kısmını geçiyorum ve yazıya başlıyorum. Arkadaşlar CC.CC sistemini kullanmanızı kesinlikle önermiyorum. Site size parlak tekliflerle çok ilgi çekici gibi gözükse de bu siteyi kullanmamanız için 3 sebebi söylüyorum.


Bu siteyi neden kullanmamalısınız?


1- Arkadaşlar sitenin en kötü yani bu sanırım. Link kısaltma yaptığınızda kısa linke tıklayanlar kısalttığınız linkin ekran görüntüsünü görüyor,  geç diyorlar sonra bir adet Captcha doğrulaması görüyorlar. Sonra onu da girip geç tuşuna basıyorlar. Bu da ziyaretçilerin yanlış bir linke tıkladığını düşünmesine sebep oluyor ve sitenize her gün giren ziyaretçiler bile bu doğrulamalardan sıkılıp çıkmaya başlıyor. Captcha doğrulamaları bazen doğru girildiği halde yanlış da çıkıyor.

2- Sitenin sayımları tamamen sakat. Vaadettiği para 1000 tıka 9 dolar değil mi. Socialtakipci hakkındaki yazımı okumadıysanız okumanızı öneririm. O sitedeki bir hizmet de link kısaltmak ve kısa linke tıklatmak. Sitede 9 krediye 50 tıklatma gönderdim. Sitede 50 kişi tıkladığı yazıyor ancak cc.cc'de 23 tıklama saydı. Socialtakipcide sıkıntı olduğunu düşündüm ancak orada sıkıntı olsa 23 tıklama da gelmezdi. Neyse sonradan cc.cc'de kendi emeklerimle 12 dolar biriktirdim.

3- 12 dolar birikti. Buraya kadar çok güzel ama ödeme yapılmıyor. Bu maddeyi kısa keseceğim ne yaparsam yapayım ödeme yapılmıyor.


AMACIM LİNK.TL'Yİ YÜCELTMEK DEĞİL. O SİSTEMİN DE İSTEKLERİ VAR ANCAK ORANIN KURUCUSU YUSUF BEY İLE İLETİŞİME GEÇMEK ÇOK KOLAY. BU YAZININ ANA FİKRİ BU. ÇOĞU PARA KAZANMA SERVİSİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BİRİNCİ SIRAYA KOYSA BİLE BAZEN BÖYLE ÇÜRÜKLER ÇIKABİLİR.

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Buna üzüldüm :( Ama ödeme yapmadıysa bu sizin suçunuz olabilir. Kendi linkine tıklama, pornografik link kısaltma, ard arda çok fazla kısaltma sitesi kullanma gibi bazı durumlarda ödemeler yapılmıyor. Size isterseniz 3 tane ödeme kanıtı gönderebilirim.

      Sil
  2. Aynen link tl de ödeme yapmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://parayabakan.blogspot.com.tr/2015/07/link-tl.html

      Buyrun hocam ödeme kanıtları, öğeyi denetle yaptığımı düşünüyorsanız isterseniz Skype verin ekranımı göstereyim.

      Sil
  3. ben linktc.com sitesinden 4 kere ödeme aldım sizede tavsiye ederim diğer siteler cidden boş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam diğer siteler boş yorumunuza katılmıyorum ama LinkTC'yi ben de arayüzü dışında beğendim bakalım ödeme alacak mıyım

      Sil
  4. Uzat.in Link Kısaltma Sitesini Deneyin. Forumlarda bolca ödeme kanıtı mevcut. buyrun: http://uzat.in

    YanıtlaSil