26 Tem 2016

Sosyal Medyada Fenomen Olarak Para Kazanın! | Facebook'dan, Twitter'dan Para Kazan

Sosyal medya sitelerinde fenomen olmak bir çoğunuzun aklından geçmiştir. Neden sosyal medyadaki şöhretinizi paraya çevirmeyesiniz ki?

Sosyal medya sitelerini kullanarak para kazanmak aslında tahmin ettiğiniz kadar zor değil, Twitter takipçilerinizin sayısının 20.000'i bulmasından sonra bir çok internet sitesi sizden reklam almak isteyecektir.

twitterdan para kazan


Unutmayın, Twitter hesabı kasmak, diğer sosyal medya hesaplarını kasmaktan daha kolaydır ve etkileşim oranı en yüksek site Twitter'dır.

Twitter takipçilerinizi yükselterek çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Webmaster forumlarında isterseniz duyuru vererek belirli aralıklarla sitelerin reklamlarını yapabilirsiniz. Eğer takipçi sayınız yüz binlerin üstündeyse büyük siteler sizi sosyal medya danışmanı bile yapabilir.

Twitter dışında Facebook'ta da gönderilerin altına sayfa linkinizi atarak sayfa beğenisi kazanabilirsiniz. Eğer etkileşiminiz yüksekse Facebook'tan da para kazanabilirsiniz. Facebook'ta takipçi kazanmak çok daha zorlu bir iştir. Twitter'da takip edeni takip edebilirsiniz ancak Facebook'ta böyle bir şansınız yok. Facebook'taki kullanıcıların yaş seviyesi daha yüksektir, gençler daha çok Twitter kullanmaktadır. Eğer bir sitenin reklamını yapacaksanız bu kriterlere uygun reklam yaparsanız reklamını yaptığınız sitenin sahibi daha memnun olur, bu da sizinle daha iyi anlaşmasını sağlar.

Sosyal medyada takipçinizin olması her türlü para ediyor. Reklam yaparak değerlendirirseniz bazı takipçileriniz takibi bırakabilir. Reklamı eğlenceli bir üslupla pek belli etmeden yapmanız çok daha sağlıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder