26 Oca 2016

VipBeğeni | Arkadaşlarınla Para Kazan, Facebook'ta Popüler Ol


Tanıtacağım site yine bir Facebook beğeni sitesi ancak Facebook ile kazanmak biraz zorlayıcı, bu siteden para kazanmanın asıl yolu referans ile para kazanmak. Eğer çok fazla arkadaşınız varsa bu siteye üye olmanızı öneririm.

Bildiğiniz üzere bu tarz siteler son zamanlarda oldukça arttı, bu sistemin farkı ödeme limitinin çok düşük olması. Sitenin açılışına özel siz 0,30TL kazanır kazanmak hesabınıza aktarılıyor.

Soldaki butonlardan kazanç sağlayabileceğiniz gibi üstte referans bölümünden arkadaşlarınızı siteye üye ederek de üye ettiğiniz her kişiden 50 kredi ve 0,01 TL kazanıyorsunuz. Kredileri TL'ye çevirerek ödeme talep edebilirsiniz.

Sitede ödeme kanıtları bölümü de bulunuyor.

Siteden referans kazanıp sonra bir de her gün yayınlanan hediye kodları girdiyseniz, günlük bonusunuzu da aldıysanız para kazanmamanız için hiç bir sebep yok.

Fazla bilgi ve uğraş gerektirmeden para kazanmanın çok güzel bir örneği olan bu yeni siteye hepimiz destek olalım ve site yürürlüğe devam etsin.

Sitede bunları yapabileceğiniz gibi arkadaş davet ettiğinizde ve görev yaptığınızda gelen kredilerle Facebook sayfalarınızı, Twitter hesaplarınızı beğendirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder